Naar inhoud springen

Meerdere omgevingen

Uit Handleiding Planning4u

Het is mogelijk om lid te zijn van meerdere omgevingen tegelijkertijd. Via een keuzeveld onderin het menu kan de gewenste omgeving gekozen worden. Als u uitlogt via de link úitloggen in het roze balkje, dan wordt deze omgeving bewaard. Bij de volgende keer inloggen zal dit de omgeving zijn waar u dan weer in terecht komt. We noemen dit de standaard omgeving.