Naar inhoud springen

Meerdere omgevingen: verschil tussen versies

Uit Handleiding Planning4u
k 1 versie geïmporteerd
 
k 1 versie geïmporteerd
 
(geen verschil)

Huidige versie van 26 mrt 2025 19:37

Het is mogelijk om lid te zijn van meerdere omgevingen tegelijkertijd. Via een keuzeveld onderin het menu kan de gewenste omgeving gekozen worden. Als u uitlogt via de link úitloggen in het roze balkje, dan wordt deze omgeving bewaard. Bij de volgende keer inloggen zal dit de omgeving zijn waar u dan weer in terecht komt. We noemen dit de standaard omgeving.