Naar inhoud springen

Meerdere omgevingen

Uit Handleiding Planning4u
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 26 mrt 2025 om 19:37 (1 versie geïmporteerd)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Het is mogelijk om lid te zijn van meerdere omgevingen tegelijkertijd. Via een keuzeveld onderin het menu kan de gewenste omgeving gekozen worden. Als u uitlogt via de link úitloggen in het roze balkje, dan wordt deze omgeving bewaard. Bij de volgende keer inloggen zal dit de omgeving zijn waar u dan weer in terecht komt. We noemen dit de standaard omgeving.